. Swanson Ltd .

Контакт с нас

Мобилен: +359885851080

Изберете език

Skype Me™!
Начало Дейност Свансон ЕООД  /  Дейност Свансон ЕООД  /  SWD068 МАЛИНОВИ КЕТОНИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ 100mg 60к

SWD068 МАЛИНОВИ КЕТОНИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ 100mg 60к

Продуктът не е наличенМАЛИНА КЕТОНИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ-НОВО 100mg 60к SWANSON USA

RASPBERRY KETONES, МАЛИНОВИ КЕТОНИ - НАЙ-НОВАТА ФОРМУЛА ЗА ОТСЛАБВАНЕ
SWANSON VITAMINS - USA - №1 хранителни добавки за 2011г

Много добро качество за стойността си. Дъщеря ми и аз го взимаме и сме много доволни. Наистина изглежда, че ограничава апетита ни и ни се хапват повече плодове и заленчуци. Чувствам се прекрасно, а и на вкус е хубаво. -oтзив за продукта от Маricella.

Добавка от малина кетони:

Комбинирайте със здравословна диета и упражнения за поддържане на теглото
Несъдържаща стимуланти хранителна добавка за ограничаване на теглото

Доктори в различни телевизионни предавания разпространяват информация за малиновите кетони. Защо? Защото учените допускат възможността специалният кетон открит в малините да може да поддържа задравословна загуба на тегло. Изследването е предварително, но има реални резултати при много хора, които вече увеличават употребата на малината и използват нови хранителни добавки като Razbery_K. Взимането само на една капсула Razbery-K два пъти дневно ви дава повече кетонна енергия, отколкото една голяма купа пресни плодове и то на много по-ниска цена, отколкото самия плод. Razberi-K е идеален за тези, които търсят хранителна добавка без стимуланти за здравословна поддържаща теглото програма.

Какво смятат учените?

Изследванията показват, че малиновите кетони подпомагат поддържането на тегло по два начина: първо, чрез намаляване
усвояването на мазнините в храната, и второ, чрез подпомагане на адреналин-индуцирана липолиза (разграждане на мазнините).

Как да успеем с Razberi-K?

Както и с всяка програма за управление на теглото, успехът зависи колкото от начина ви на живот, толкова и от избора на хранителна добавка. Взимайте Razberi-K два пъти дневно, хренете се разумно и балансирано и включете редовна физическа активност в ежедневието си. Комбинирането на ефективни допълнителни хранителни добавки като Razberi-K със здравословен начин на живот, е правилният начин да постигнете целите си с комфорт и лекота!

На база на предварителни проучвания в нечовешки животински модел
* Резултатите варират

Razberi-K Малина кетони [4 - (4-хидроксифенил) бутан-2-100 мг *

* Дневната стойност не е установена.

Други съставки: кафяв ориз, брашно, желатин, може да съдържа една или и двете на следното: магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Начин на употреба: Като хранителна добавка, вземайте по една капсула два пъти на ден с вода.

ВНИМАНИЕ: Не приемайте този продукт, ако сте бременна или кърмите.

Razberi-K ® е регистрирана търговска марка на Integrity хранителните добавки International, Inc.

Производител: Swanson

Вносител: Българска билка 1893 ЕООД - Генерален дистрибутор за Източна Европа

Малинови кетони

Малиновите кетони се намират в червената малина и се явяват ключов компонент, който отговаря за аромата на малината. Малиновите кетони се добиват от червената малина по синтетичен път и се използват в качеството на хранителна добавка и за ароматизатори в хранителните добавки.

Малиновите кетони, започват широко да се използват от производителите на спортни напитки в качеството им на компоненти за изгаряне на мазнини.

През 2004 г. група от японски учени изследвали ефекта на малиновите кетони върху мишки. За да тестват ефекта на затлъстяването, учените хранят мишки в същия експеримент с храни с високо съдържание на мазнини, в това число 0.5, 1 или 2% малина кетонни в продължение на 10 седмици. В друг експеримент, мишки са били на диета с високо съдържание на мазнини в продължение на 6 седмици. След това ги хранели с една и съща храна, но съдържаща 1% от малина кетон през следващите 5 седмици.

След 11 седмици, резултатите са били доста изненадващи. Малина кетони всъщност повлияли на процента на мазнини в първия експеримент, както и за намаляване на натрупването на мазнини във втория експеримент. В допълнение, с малиновия кетон намалява количеството на мазнините в черния дроб, причинено от високо съдържание на мазнини, като по този начин подобряване на чернодробна стеатоза. Изследователите стигнали до заключението, че предотвратяване и намаляване на затлъстяването се дължи на ефекта от потенциране на индуцирани от норадреналин липолизата (т.е. липолиза) в мастните клетки. По време на освобождаването на норадреналин, произхожда мек стимулиращ ефект спомагайки за разграждането на мазнините.

Също така е установено, че хормона на чувствителна липаза (HSL) е отговорен за транспортирането на мазнините в мастни киселини, за да бъдат изгорени и се превръща в енергия, когато са в мастните клетки.

Типичният работен диапазон на дози за Малина Кетони е 200-1000 мг на ден в рамките на 2-3 дози. Прием на големи количества наведнъж (<500 мг), предизвиква дразнене на стомаха при някои хора. Малина Кетони са включени в много фет бърнъри и могат да бъдат закупени в капсули или на прах.

 

Вижте видео за този продукт:Swanson Health Products

принт версия
Свансон ЕООД