. Swanson Ltd .

Контакт с нас

Мобилен: +359885851080

Изберете език

Skype Me™!
Начало Дейност Свансон ЕООД  /  Дейност Свансон ЕООД  /  SWD077 Зелено кафе и Малинови кетони КОМПЛЕКС, 60

SWD077 Зелено кафе и Малинови кетони КОМПЛЕКС, 60SWD077 Зелено кафе и Малинови кетони КОМПЛЕКС, 60 капс

Най-популярните съставки за отслабване, комбинирани в ексклузивна формула.

Най-накрая получавате комбинация от зърна от зелено кафе,зелен чай, малинови кетони и хром пиколинат.

Комбинирайте със здравословна диета и физически упражнения за максимални резултати.

Цялостна добавка, съчетаваща в себе си най-популярните и най-ефективните съставки за контрол на теглото. Тук ще откриете правилната дозировка, според научната литература, от екстракт от зелено кафе, Razberi-K® малинови кетони, екстракт от зелен чай и хром пиколинат. Оптималният Green Complex на Swanson е 4 в 1 формула, която ви дава най-добрия шанс да достигнете идеалното тегло, особено в комбинация с тренировки и подходящ начин на хранене. Всяка отделна съставка има своите предимства и отличаващи се преимущества.
Заедно те осигуряват синергичен ефект, който ще изпитате и оцените.  Комплексът от Зелено Кафе и Малинови кетони ви дава надеждността на гарантирана сила, стабилност и последователност, които със сигурност няма да откриете в друга добавка.


Допълнителна информация:

Доза 1 Вегекапсула

Количество в доза   

Chromium (от хром пиколинат) 500 мкг

Green Coffee Bean Extract (Coffea Arabica) (стандартизиран до 50% хлорогенова киселина) 400 мг *

Razberi-K ® Малина кетони [4 - (4-хидроксифенил) бутан-2-едно] 100 мг *

Екстракт от зелен чай (Camellia Sinensis) (листа) (стандартизиран до 98% полифеноли) 50 мг *


Други съставки: Хипромелоза (веге капсула), ориз, брашно, може да съдържа едно или и двете от следните неща: магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Начин на употреба: Като хранителна добавка, приемайте една веге капсула два пъти на ден с вода.

ВНИМАНИЕ: Не приемайте този продукт, ако сте бременна или кърмите. Консултирайте се с лекар, ако приемате лекарства по рецепта. Тъй като хромът може да повиши чувствителността към инсулин и да повлияе на нивата на глюкозата, диабетици и хипогликемици трябва да се консултират с лекар преди употребата на този продукт.

ЗАБЕЛЕЖКА: Този продукт съдържа приблизително 16 мг натурален кофеин

Razberi-K ® е регистрирана търговска марка на Integrity Nutraceuticals International, Inc.

 

Зеленото кафе или как да отслабваме без да гладуваме

Много проучвания напоследък удостоверяват, че зърната зелено кафе – сурови и неизпечени семена (зърна) блокират производството на мазнини и стимулират метаболизма. По принцип зърната от кафе се почистват, изпичат и изсушават, за да се произведе кафе. Но в неизпечените зърна учени са открили химикал – хлорогенова киселина – която е основният виновник за загубата на тегло, въпреки, че други проучвания сочат, че кофеинът е основният фактор за отслабването.

Хлорогеновата киселина предотвратява достигането на кръвната захар (глюкозата) до кръвния поток, което ограничава производството на мазнини. Хлорогеновата киселина не само може да преработва захарта и мазнините, но също така помага в борбата със свободните радикали в кръвта - още един основен плюс. Различни проучвания показват, че хлорогеновата киселина забавя усвояването на мазнините от приема на храна, а също и активизира преработката на излишните мазнини.

Друго проучване, проведено от френски учени, взима резултатите на 15 жени, включили се в експеримента. Резултатите показват, че зеленото кафе променя глюкозния метаболизъм и това става факторът, който има ефект върху теглото.

Проучванията показват, че традиционното варено кафе няма същия ефект върху теглото като екстрактът от зелено кафе, защото при изпичането на зърната, хлорогеновата киселина се губи.

Екстрактът от зелено кафе има още ползи, които го правят подходящо за прием от много хора – то е в състояние да понижи кръвното ни налягане. Това също е ефект, който се дължи на хлорогеновата киселина. Ранни проучвания показват, че зеленото кафе може да бъде полезно в борбата срещу болестта на Алцхаймер един ден. Съдържащите се антиоксиданти пък забавят стареенето.

Можем да обобщим, че зеленото кафе е едно универсално, природно чудо.

 

 

 

 

 

 


Swanson Health Products

принт версия
Свансон ЕООД