. Swanson Ltd .

Контакт с нас

Мобилен: +359885851080

Изберете език

Skype Me™!
Начало Дейност Свансон ЕООД  /  Дейност Свансон ЕООД  /  SW502 МЕЛАТОНИН ЗА ДЪЛБОК СЪН, 120к, 3мг-SWANSON

SW502 МЕЛАТОНИН ЗА ДЪЛБОК СЪН, 120к, 3мг-SWANSONМЕЛАТОНИН ЗА ДЪЛБОК СЪН, 120к, 3мг-SWANSON USA

SWANSON VITAMINS - USA - №1 хранителни добавки за 2011г

Играе важна роля за нощния сън. Хранителна добавка.

Нормализира цикъла сън / бодърстване. Може да помогне за възстановяване на нормалната функция на съня.

Както наскоро бе потвърдено в новините, безсънните нощи, могат да окажат силно влияние върху здравето! Мелатонинът на Суонсън е формула, която доставя хормон, който помага да се нормализира цикъла сън / бодърстване. Приемът дори на малки количества мелатонин може да помогне да се възстанови нормалната функция на съня, като същевременно осигурява отлично антиоксидантно действие. Мелатонинът  допринася за облекчаване на субективните усещания при преодоляване на часовата разлика.

Допълнителни данни:

Съдържание в 1 капсула, % от необходимата дневна стойност.

Мелатонинът 3 мг *

* Дневната стойност не е установена.

Други съставки: оризово брашно, желатин.

Начин на употреба: Като хранителна добавка, вземайте по една капсула с вода половин час преди лягане.

ВНИМАНИЕ: Мелатонинът може да предизвика сънливост, не трябва да шофирате или да работите с тежка техника след прием. Не приемайте този продукт, ако сте бременни или кърмите, имате автоимунно заболяване или депресивно разстройство, или сте под 16-годишна възраст.

Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да не се използва от лица под 16 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Производител: Swanson Health Products.

Вносител: БиБилки ЕООД - http://www.swanson.bg/

Мелатонинът като сънотворно и не само!

Мелатонинът е открит в САЩ през 50-те години на миналия век, като хормон, произвеждан от епифизната жлеза - една от най-загадъчните структури на човешкия мозък.

В миналото на епифизната жлеза са приписвани мистични свойства. Много хора днес сериозно вярват, че епифизата осигурява телепатична комуникация между хората.

В днешно време т. нар. "хормон на съня" отдавна се предлага като хранителна добавка.

Откакто мелатонинът напуска стените на лабораториите и става достъпен за хората, се превръща в панацея на 21 век. Въпреки това, истината не е толкова далеч. Според изследователите, мелатонинът има много по-широк спектър на действие, отколкото просто като сънотвнорно.

Мелатонинът не само подобрява и облекчава съня. Той "настройва" нашият вътрешен часовник, синхронизира биологичните ритми и цикли. Това качество на хормона е подходящо за хора, които сменят часовите зони. В такива случаи, мелатонинът се предписва  предварително ( 3-4 дена предварително).

Въпреки това, "хормона на съня" е отговорен не само за нормализиране на цикъла на съня, но също така контролира имунната система. Според някои източници, хората, които редовно вземат мелатонин, не са подложени на риск от ракови заболявания.

Хормонът е отличен антиоксидант. през есента и зимата, когато страдаме от грип и настинки, мелатонинът значително подпомага имунната система. Мелатонинът подобрява паметта и обучението, помага да се съсредоточим в решаването на важните проблеми. Може да се прилага за нарушения на умствената дейност, невротични пациенти, пациенти с депресивни състояния.

Мелатонинът е тестван и при клинични заболявания на кожата. Лекарите установяват, че помага на пациентите с хронична екзема, забавя процеса на стареене.

Приемането на мелатонин в напреднала възраст, може да подобри не само съня, но и здравето като цяло.

 

Вижте видео за този продукт:Swanson Health Products

принт версия
Свансон ЕООД