. Swanson Ltd .

Контакт с нас

Мобилен: +359885851080

Изберете език

Skype Me™!
Начало Дейност Свансон ЕООД  /  Дейност Свансон ЕООД  /  SWU019 ЛУТЕИН И БОРОВИНКА за ЗРЕНИЕТОХ120к - SW

SWU019 ЛУТЕИН И БОРОВИНКА за ЗРЕНИЕТОХ120к - SWЛУТЕИН И БОРОВИНКА за ЗРЕНИЕТОХ120к - SWANSON

SWANSON VITAMINS - USA - №1 хранителни добавки за 2011г

Най-добрият антиоксидант в подкрепа и съхранение на зрението.

Всяка софтгел капсула съдържа 20 мг стандартизирана боровинка (25% антоцианини) и 6 мг лутеин.

Висока бионаличност за деликатните тъкани на очите.

Чувствителните тъкани на очите са особено уязвими по отношение на опустошителното действие на свободните радикали. Ето защо антиоксидантите играят такава важна роля в поддържане здравето на очите. Стандартизираният лутеин и боровинка на Суонсън съчетава два от най-ефективните специфични антиоксиданти в природата, за да поддържат доброто зрение. Всяка софтгел капсула осигурява 20 мг стандартизиран екстракт от боровинка, 6 мг лутеин, и 258 мкг зеаксантин.

Допълнителни данни:

Съдържание в 1 софтгел капсула, % от необходимата дневна стойност.
боровинка екстракт (стандартизирани до 25% антоцианини) (плод) 20 мг *
Лутеин (от екстракт от невен) 6 мг *
Зеаксантин (екстракт от невен) 300 мкг *

* Дневната стойност не е установена.

Други съставки: слънчогледово масло, желатин, глицерин, пречистена вода, жълт пчелен восък, екстракт от рожков, соев лецитин, титанов диоксид, естествени токофероли.

Начин на употреба: Като хранителна добавка, вземайте една софтгел капсула на ден с вода и храна.

Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да не се използва от лица под 16 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Производител: Swanson Health Products.

Вносител: Билки ЕООД - http://www.swanson.bg/

Боровинка с лутеин уникалната комбинация!

Боровинка с лутеин е една уникална комбинация за защита на зриттелните органи, за предотвратяване на различни (включително от възрастта) заболявания на окото.

Ефекти

- Забавяне на процеса на намаляване на зрението свързано с напредване на възрастта.
- Снема напрежението в следствие на продължително взиране (работа с компютър, работа на приглушена светлина, шофиране и др.)
-Защита на очите от увреждания от вътрешни и външни влияния, включително хронични заболявания (диабет, сърдечно-съдови заболявания и др.)
-Положително въздействие върху кожата.
-Възстановителн  ефект, подобрява процеса на храносмилането.

Лутеин

Лутеинът е естествен пигмент, който принадлежи към групата на каротеноидите. Биосинтезът на лутеин се осъществява в растенията, а хората и животните, го получават само, чрез храна. Сред каротиноидите, лутеинът има най-висока бионаличност. Храна, богата на лутеин е един от превантивните фактори, които могат да помогнат за намаляване на риска от дегенерация на макулата. Лутеинът играе ролята на филтър срещу помътняване на лещата и разрушаване на ретината.

Съдържанието на лутеин в макуларната област на ретината намалява с възрастта, което се смята за един от основните фактори, предизвикващи развитието на дегенеративни процеси в ретината. Колкото е по-високо съдържанието на лутеин в ретината, толкова повече рискът от увреждания е по-малък. Намаляването на защитната функция на ретината, поради липсата на лутеин в храната води до дегенерация на пигментния слой на ретината (макулна дегенерация) или до пълна загуба на зрението. Днес тя е най-честата причина за слепота при хората над 60 години.

 

Вижте видео за този продукт:Swanson Health Products

принт версия
Свансон ЕООД