. Swanson Ltd .

Контакт с нас

Мобилен: +359885851080

Изберете език

Skype Me™!
Начало Дейност Свансон ЕООД  /  Дейност Свансон ЕООД  /  SW883 КОЖА, КОСА И НОКТИ, ФОРМУЛА Х 60т-SWANSO

SW883 КОЖА, КОСА И НОКТИ, ФОРМУЛА Х 60т-SWANSOКОЖА, КОСА И НОКТИ, ФОРМУЛА Х 60т-SWANSON USA

SWANSON VITAMINS - USA - №1 хранителни добавки за 2011г

Хранителна добавка за красота.

Съчетание между МСМ (метилсулфонилметан), екстракт от стъблото на хвощ, холин и др.

Ефективно подръжане на тъканите.

Красотата на кожата е в дълбочина! Копринена мекота на косата, красива кожа, елегантни нокти - това са отличителните белези на красота и това не е случайно. Това се дължи на правилното хранене, а за да можете да се храните правилно ние Ви предлгаме новата формула на Суонсън за косата, кожата и ноктите. Тя съчетава органичната сяра на МОМ и силициев диоксид, екстракт от стъблото на хвощ с ключови витамини, за да осигури оптимални хранителни вещества за поддържане на красотата.

Допълнителни данни:

Съдържание 1 таблетка, % от необходимата дневна стойност
МСМ (метилсулфонилметан) (Допринася за нормалното образуването на колаген. Поддръжа косата и ноктите здрави. Запазва нормален киселинно-алкалния баланс. Укрепва функцията на имунната система. Поддръжа  нормалната чревна функция. Допринася за нормалния синтез цистеин и производството на витамини, необходими за правилното функциониране на обмяната на веществата.) 700 мг *
Екстракт от стъблото на хвощ
(Equisetum arvense) (стандартизиран до 8% силициев диоксид) 250 мг *
L-цистеин (Поддръжа косата, ноктите  и кожата здрави. Допринася към нормалното образуване на колаген. Допринася за формиране на нормален глутатион.) (като L-цистеин HCl) 100 мг *
Холин (като холин битартрат) 50 mg *
Инозитол 25 мг *
PABA (Пара-аминобензоена киселина) 25 мг *

* Дневната стойност не е установена.


Други съставки: калциев карбонат, микрокристална целулоза (растителен влакна), стеаринова киселина, магнезиев стеарат, кроскармелоза натрий, силициев диоксид, глазура, магнезиев силикат.

Начин на употреба: Като хранителна добавка вземайте една таблетка два пъти на ден с вода.

Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да не се използва от лица под 16 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Производител: Swanson Health Products.

Вносител: Билки ЕООД - www.swanson.bg

Метаболизмът и външния вид

Съвременният ритъм на живот, стремежът към кариера, отглеждането на дете, домакинството, неправилния начин на живот, тревогите, стреса, небалансираното хранене се отразяват върху лицето, кожата, косата, ноктите и общия външен вид. Рекламираните кремове и шампоани, до известна степен помагат да се скрият несъвършенствата, но докато не започнем да се грижим за тялото си, ползата от използването им ще бъде незначителна. Факт е, че връзката между храненето и външния вид е голяма. Вместо да предоставяме на кожата, косата и ноктите си най-чудотворни кремове, трябва да се погрижим за правилното хранене. Нарушния метаболизъм се отразява върху външния вид под формата на дефекти по лицето, излишни килограми, рязка загубата тегло и всички тези контрасти се отразяват върху кожата. Косата губи лъскавината си, а ноктите започват да се чупят.

Погледнете се в огледалото

Още в древността лекарите определяли вътрешното състояние на организма, чрез външните белези. В древен Китай е съществувало изкуство за откриване на заболяванията по лицето. Наричали го Цян мин, което се превежда като "четене по лицето." Много древни учени като Аристотел, Платон, Плутарх още през 400-300 г. пр. Хр. са се опитва да разчитат човешкото лице. Хипократ дори е писал за физиогномиката (наука, която изучава външния вид на човека и връзката му с вътрешния му свят). Всеки от нас може само като се погледне в огледалото да установи баналните признаци на настинка. Жълтото оцветяване на лигавицата на склерите на очите показва чернодробно заболяване, подутите клепачи - липса на бъбречната функция, червен обрив по лицето и тялото, може да бъде проява на алергия или рубеола.

Обърнете внимание на косата си

Ако дълго време поддържате ниско съдържание на мазнини в диета си, в тялото ви се намалява приемът на сяра. Липсата на този микроелемент води до преждевременна загуба на коса. Храната ви трябва да е богата на белтъчини, каротин, биотин, фосфолипиди: пчелно млечице, цветен прашец, месо, ядки, и лецитин.

Внимавайте за ноктите

За да не се чупят ноктите ви, за да не стават тънки и меки, тялото трябва да си набави достатъчно хранителни вещества, като цинк, калций, витамини С, А, желязо, линолова киселина, фосфор.

Външната красота, коприненият блясък на косата, красивата, гладка кожа и елегантни нокти могат да се постигнат с правилна диета и хранителни добавки за красота.

 

Вижте видео за този продукт:

 Swanson Health Products

принт версия
Свансон ЕООД