. Swanson Ltd .

Контакт с нас

Мобилен: +359885851080

Изберете език

Skype Me™!
Начало Дейност Свансон ЕООД  /  Дейност Свансон ЕООД  /  SWU214 ЕНЕРГИЙНА БОМБА 24 ЧАСА - 60 капс - SWANSON

SWU214 ЕНЕРГИЙНА БОМБА 24 ЧАСА - 60 капс - SWANSON

Продуктът не е наличен







ЕНЕРГИЙНА БОМБА 24 ЧАСА - 60 капс - SWANSON USA

SWANSON VITAMINS - USA - №1 хранителни добавки за 2011г

Специални бързоосвобождаващи се капсули за енергийна ефективност. Комбинират витамин B-12 с екстракти от ядки на кола, гуарана, зелен чай и други.

Капсулите за енергийна ефективност на Суонсън освобождават енергия за кратко време. В състава на капсулите влизат витамин B-12 със стандартизиран корейски женшен, екстракт от ядки на кола, екстракт от гуарана, екстракт от зелен чай и други. Действат през целия ден.

Допълнителни данни:
Съдържание в една капсула. Количество в доза. % от необходимата дневна стойност.
Витамин B-12 (Допринася за нормалния енергиен метаболизъм и за нормалното образуването на червените кръвни клетки. Допринася за нормалното функциониране на имунната система и за нормалното клетъчно делене.
Витамин В12  допринася за нормалните неврологични и психологически функции. Допринася за нормалния метаболизъм на хомоцистеина и за намаляване на умора и отпадналост.)(като цианокобаламин) 100 мкг 1,667% корейски женшен
(корен) (стандартизиран до 5% гинзенозиди) 100 mg *
Екстракт от ядки на кола (семена) (стандартизиран за 12% кофеин) 75 мг *
Екстракт от гуарана (семена) (стандартизирани до 22% алкалоиди като кофеин) 75 мг *
Метабромин ® (Theobroma Cacao) (цял плод) [стандартизиран да кофеин 1,5% (0,75 мг), 6% теобромин (3 мг)] 50 мг *
Пчелният прашец 50 мг *
Елеутрокок екстракт от корен (коренище)(стандартизирани, за да 0.8% eleutherosides) 50 mg *
Екстракт от зелен чай (листа) (стандартизиран за 40% кофеин) 50 mg *

* Дневната стойност не е установена.

Други съставки: дикалциев фосфат, желатин, метилцелулоза, магнезиев стеарат, силициев диоксид, малтодекстрин.

Начин на употреба: Като хранителна добавка, едина капсула на ден с вода по време на сутрешното хранене.

ВНИМАНИЕ: Не приемайте този продукт, ако сте бременни или кърмите. Консултирайте се с личния си лекар преди употреба, ако приемате някакви други лекарства. Прекъснете употребата му ако имате прекомерно изпотяване, главоболие или тремор.

Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да не се използва от лица под 16 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Metabromine ® е регистрирана търговска марка на Triarco Industries.

Производител: Swanson Health Products.

Вносител: Билки ЕООД - http://www.swanson.bg/

Витамин В12

Витамин В12 е открит по случайност. Бащата на Майкъл Антон Бирмер, немски лекар, страдал от опасна форма на анемия. В търсене на средство, което да му помогне да се справи с болестта, Бирмер открил, че  давайки на пациента на суров черен дроб, започвало забележимо подобрение. Това, което е учудващо е, че в онези дни, имайки на разположение само  примитивни лаборатории, учените установяват, че "виновник" за тази ужасна болест е вещество (или по-скоро липсата на такаво), съдържащо се в черния дроб. По-късно, това вещество е изолирано и наречено цианокобаламин.

Витамин В12 не е просто полезно - то е от жизненоважно значение. Той  единствен сред хранителните вещества съдържа кобалт - микроелемент, необходим за нашето здраве.
Без него не е възможен клетъчния синтез в тялото. Витамин В12 осигурява влизането на каротин в метаболизма и го превръща в активен витамин А.

Витамин В12 "съживява" запасите от желязо в организма, което никога не достига. А според последните изследвания витамин В12 е необходим за формирането на костите. Това е особено важно за децата и за жените в менопауза.

Корейски женшен

Съществува красива легенда за произхода на женшена като плод на забаранената, незабравима, ярка, трепереща и страстна любов на млад принц и бедно момиче. На мястото на скромния им дом се появило красиво растение - жен-шен, като символ на любов и дълголетие, възхваляващ химн на младостта, зрялостта и старостта. Родината на женшена е Корея. Преди повече от две хиляди години, това растение е било използвано като лекарство и се предавало от поколение на поколение.

Корейският женшен, съкровището на Изтока е бил несъизмерим с диаманти, скъпоценни камъни, злато и китайска коприна. С течение на времето популярността на корейски женшен се разпространява, а лечебните му свойства стават известни по целия свят.

Поради високото съдържание на биологично активни вещества женшенът има мощно адаптогенно действие. Нормализира биологичните функции на организма, като му помага да се адаптира към специфични ситуации, независимо от посоката на патологичните фактори; повишава резистентността, за профилактика при простудни забоялвания, поддържа здравето, мощен детоксикатор, намалява токсичните ефекти на химиотерапията; стрес протектор, регулиране на съдържанието на захар в кръвта, подобрява функцията на половите жлези както при мъжете, така и жени, лекува импотентност, при различни наранявания,при хронични анемии и др.

Гуарана

Гуараната е растение, което вирее предимно в Южна Америка. Плодовете на гуараната се използват от местните индианци за готвене и като лечебна билки още от древни времена. Смята се, че тази билка подобрява сърдечната функция и е добра превантивна мярка срещу атеросклерозата. Гуараната лекува дизентерия, мигрена и невралгия.

 

 

Вижте видео за този продукт:



Swanson Health Products

принт версия
Свансон ЕООД