Разгледай каталога

Изберете език

Skype Me™!
Начало  /  Продукти Swanson  /  SWU561 CoQ10, БЪРЗА ЕНЕРГИЯ 100к, 100мг

SWU561 CoQ10, БЪРЗА ЕНЕРГИЯ 100к, 100мг


1

 
 
 
 
 
 
vote data
принт версия
Swanson Health Products
Номер на продукта SWU561 CoQ10, БЪРЗА ЕНЕРГИЯ 100к, 100мг: SWU561

Последно обновяване на информацията за продукта SWU561 CoQ10, БЪРЗА ЕНЕРГИЯ 100к, 100мг: 14.03.2018 16:47CoQ10, БЪРЗА ЕНЕРГИЯ Х 100к, 100мг - SWANSON USA

SWANSON VITAMINS - USA - №1 хранителни добавки за 2011г

Допринася нормален енергийно устойчив метаболизъм, поддържане на нормално кръвно налягане,поддържане на нормални концентрации на холестерола в кръвта, благоприятства увеличаване на капацитета на издръжливост на организма.

Едно от основните хранителни вещества за производство на аденозинтрифосфорната киселина.

100% чист и натурален

100 мг на софтгел капсулa.

Получавате полезно подхранване с коензим Q10! Известен и като ubiquinone (едно от двете най-важни основни хранителни вещества, другото е аскорбиновата киселина). CoQ10 произвежда аденозин трифосфат (АТР) в тялото. Всяка софтгел капсула доставя 100 мг CoQ10.

Действие: Допринася за нормалния енергийно устойчив метаболизъм. Поддържане на нормално кръвно налягане.
Защита на ДНК, протеини и липиди от окислително увреждане. Принос към нормална когнитивната функция. Запазване на нормални концентрации на холестерола в кръвта. Увеличаване на капацитета на издръжливост.

Други съставки: органично соево масло, желатин, жълт пчелен восък, глицерин, пречистена вода, соев лецитин, концентрат от масло от анато.

Начин на употреба: Като хранителна добавка, взимайте по една софтгел капсула на ден с вода и храна.

Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да не се използва от лица под 16 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Производител: Swanson
http://www.swanson.bg/


COQ10
Коензимът CoQ10 представлява силен универсален антиоксидант, който оказва решаваща роля в преобразуването на храната и кислорода в метаболитна енергия на клетъчно ниво и поддържане на сърдечния мускул в добро здраве.
Процесите за производство на коензим Q10 СЕ се осъществява по два начина. Единият е така наречения „натурален” процес, а другият е изкуствен и представлява химичен синтез. При натуралния се използват живи организми и се нарича „процес на биологична ферментация/извличане”, а чрез химичен процес се получава подобен, но видимо различен продукт.

CoQ10 е естествено хранително вещество, открито във всяка клетка на тялото. Това хранително вещество е идентифицирано за първи път от изследователи в Университета на Уисконсин през 1957 година. Може да се намери в рибата и месото. Играе значителна роля в енергийната система на всяка една от нашите клетки. CoQ10 има антиоксидантни свойства и играе важна роля за здравето на сърцето. Много хора, които приемат добавка CoQ10 споделят, че тя подобрява и физическата им енергия.

Проучванията върху CoQ10 са предимно фокусирани върху негова полза и участието му в някои видове сърдечно-съдови заболявания, включително застой на сърдечната недостатъчност и хипертония, както и при някои дегенеративни заболявания на нервната система. Той е важен хранителен елемент приеман и при висок холестерол и диабет.

Източници на храна и дневен прием

CoQ10 може да се добие, чрез редовния прием на месо, риба, ядки и някои масла, които са богати хранителни източници, а в по-ниски нива може да се намери в повечето млечни продукти, зеленчуци, плодове и зърнени храни. Открити са големи различия на наличието на CoQ10 в някои храни и хранителни продукти в зависимост от географския им произход. Средната дневна доза е само 3-6 мг на ден. CoQ10 не е витамин, но е хранително вещество, което естествено се синтезира в малки количества в организма и е важен за поддържане на здравето и физиологично функциониране на организма.

 

 

Вижте видео за този продукт:


Сайтът е информативен.