. Swanson Ltd .

Контакт с нас

Мобилен: +359885851080

Изберете език

Skype Me™!
Начало Дейност Свансон ЕООД  /  Дейност Свансон ЕООД  /  SWU663 ФОРМУЛА за ДВИЖЕНИЕ АКТИ ДЖОЙНТ 60 caps.

SWU663 ФОРМУЛА за ДВИЖЕНИЕ АКТИ ДЖОЙНТ 60 caps.ФОРМУЛА за ДВИЖЕНИЕ АКТИ ДЖОЙНТ х60к-SWANSON USA
SWANSON VITAMINS - USA - №1 хранителни добавки за 2011г

Глюкозамин, хондроитин и хиалуронова киселина наречени Acti Joint е единствената съвместна комплексна грижа в Америка с участието на хондроитин сулфат. Тaзи 99,9% чиста форма на хондроитин работи с 1/6 от стандартна порция - 200 мг в сравнение с 1200 мг. Вашите стави са сложни механизми, включващи разнообразие от структури, които се нуждаят от специфична храна. Acti Joint е разработен специално за подпомагане на трите основни структури и функции в областта на ставите.

Хрущял: хрущялът има механични характеристики, необходими за триене при движение на ставите. Глюкозаминът и хондроитинът са основните компоненти на здравите хрущяли. Допринасят за тяхната структура и функция, помагайки на тъканта да се запази здрава и еластична, така необходима за пълното и свободно движение.

Субхондралната кост: Друг компонент за здрави стави е субхондралната кост, костната структура под хрущяла. Нововъзникващите научни изследвания, доказват ролята на глюкозамина и хондроитина, в помощ за поддържане на здрава субхондрална кост.

Синовиална течност: Третият и много важен аспект на здравето на ставите е течността в и около ставата, наречена синовиална течност. Тази вискозна течност, която смазва ставата и взаимодейства с хрущяла се секретира от мека тъкан в рамките на съвместната кухина, наречена синовиална  мембрана. Acti Joint доставя хиалуронова киселина (HA) под формата на Hyal-Joint ®, най-активната форма на хиалуронова киселина на разположение за съвместно подпомагане на специфичните за здравето на синовиалната течност мембранни функции.

Acti Joint обединява трите водещи добавки за здравето на ставите, но това е повече от проста комбинация. Това е високо качество на съставките, както и комбинация от прецизност.

Допълнителни Данни:

Съдържание в 1 капсула

Acti Joint  [смес от глюкозамин HCL 750 мг (от миди), хондроитин сулфат 99% чист 100 мг (едър
рогат добитък), Hyal - Joint 10 мг].

Други съставки: желатин, магнезиев стеарат, брашно от кафяв ориз.

Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да не се използва от лица под 16 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Производител: Swanson Health Products.

Вносител: Билки ЕООД - http://www.swanson.bg/
Вижте видео за този продукт:
 Swanson Health Products

принт версия
Свансон ЕООД