. Swanson Ltd .

Контакт с нас

Мобилен: +359885851080

Изберете език

Skype Me™!
Начало Дейност Свансон ЕООД  /  Дейност Свансон ЕООД  /  SW1244 DHEA, КАПСУЛИ X 30, 25мг - SWANSON USA

SW1244 DHEA, КАПСУЛИ X 30, 25мг - SWANSON USADHEA, КАПСУЛИ X 30, 25мг - SWANSON USA

SWANSON VITAMINS - USA - №1 хранителни добавки за 2011г

Определящите възрастта ползи, Ви помагат  да изглеждате и да се чувствате в най-добра форма.
Чудесни за сила на костите, сексуална енергия и т.н. Естествен тестостерон и предшественик на естрогена.

Свансон DHEA oсигурява широка гама от подмладяващи ползи за жени и мъже, от здравина на костите до сексуална енергия и цялостна жизненост. Това е естествен предшественик на естроген и тестостерон. Всяка капсула осигурява 25 мг DHEA. Преоткрийте жаждата си за живот с определящата възрастта хормонална терапия на DHEA.

Допълненителни факти:

Доза 1 капсула
Количество в доза% дневна стойност
DHEA (дехидроепиандростерон) 25 мг *

* Дневната стойност не е установена.

Други съставки: Оризово брашно, желатин, магнезиев стеарат.

Начин на употреба: Като хранителна добавка, вземайте по една капсула на ден с вода или както е препоръчано от Вашия медицински специалист.

ВНИМАНИЕ: не предназначени за употреба от лица на възраст под 18 години. Не използвайте, ако бременна или кърмите. Не се препоръчва за жени под 35-годишна възраст. Консултирайте се с лекар или лицензиран квалифициран медицински специалист, преди да използвате този продукт, ако имате, или имате фамилна история за анамнеза за рак на простатата, уголемяване на простатата, сърдечно-съдови заболявания, нисък "добър" холестерол (HDL), или ако използвате други хранителни добавки, предписани лекарства или наркотици. Да не се превишава препоръчаната дневна порция. Превишаването на препоръчителната доза може да доведе до сериозни неблагоприятни ефекти върху здравето. Възможните странични ефекти включват акне, косопад, окосмяване по лицето (при жените), агресивност, раздразнителност и повишени нива на естроген. Преустановете употребата и се свържете с лекар или лицензиран квалифициран медицински специалист незабавно, ако усетите сърцебиене, виене на свят, замъглено виждане или други подобни симптоми. ДА СЕ ДЪРЖИ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА.


Производител: Swanson

Вносител: Билки ЕООД - www.swanson.bg


Дехидроепиандростерон (ДХЕА)

Дехидроепиандростерон (ДХЕА) се произвежда по естесвен начин в надбъбречните жлези. Производството му достига своя максимум на 25-годишна възраст и след това постепенно намалява. DHEA се използва за да се увеличи производството на тестостерон и на инсулиноподобния растежен фактор 1 (IGF-1), за подобряване на действието на имунната система и умствената дейсност.

DHEA – е много ефективен. По време на прием се достигат изненадващи резултати, като: загуба на тегло, изгаряне на мазнини, увеличване обема на мускулите и .... хората дори започват да изглеждат по-млади. ДХЕА също така оказва положително влияние върху поддържането на нормално кръвно налягане и поддържане на нивото на кръвната захар в рамките на нормалното. Продуктът подобрява здравословното състояние и предпазва от болести, като затлъстяване, остеопороза, синдром на хронична умора, депресия, повишава настроението и физическата активност, подобрява състоянието на много органи и тъкани, в това число и на кожата.

Кой се нуждае от DHEA и какви са симптомите му на дефицит?

Тъй като с възрастта се намаля производството на дехидроепиандростерон при хората над средната възраст е доказано, че приемът на DHEA води до невероятни резултати. Забавя процеса на стареене. При културистите и други спортисти се постигат високи резултати в изграждането на мускулите и изгарянето на мазнини. Тоест получава се релефна мускулатура. Също така нараства мускулната активност (издържливостта). DHEA увеличава чувствителността на клетките към инсулина и неутрализира разрушителното действие на хормона кортизол.

Как да се дозира и има ли странични ефекти при приема на DHEA?

Ако се използва правилно DHEA е безопасен. Правилната дозировка може да се променя спрямо нуждите на всеки човек, ето защо преди употреба се препоръчва консултация със специалист. На мъжете и жените над 45 годишна възраст обикновено се предписва 50 мг и 100 мг. Тъй като по-младите хора произвеждат в по-голямо количество дехидроепиандростерон DHEA, естесвено е при тях дозировките да са по-малки 25-50 мг.

Не трябва да се приема от жени по време на бременност или от кърмачки.


Вижте видео за този продукт:


Swanson Health Products

принт версия
Свансон ЕООД