. Swanson Ltd .

Контакт с нас

Мобилен: +359885851080

Изберете език

Skype Me™!
Начало Дейност Свансон ЕООД  /  Дейност Свансон ЕООД  /  SW532 ЛИСТА ДАМЯНА, КАПСУЛИ X 100, 510мг- SWANSON

SW532 ЛИСТА ДАМЯНА, КАПСУЛИ X 100, 510мг- SWANSONЛИСТА ДАМЯНА, КАПСУЛИ X 100, 510мг- SWANSON USA

SWANSON VITAMINS - USA - №1 хранителни добавки за 2011г

Увеличава перспективата за сексуално удоволствие. Дамски тоник, който предполага здрава репродуктивна система. Съща така се използва за поддържане на здравословно дишане
    
Не оставяйте любовния огън да тлее – разпалете го с южната тайна за сексуално удовлетворение. От стотици години листата на Дамянка са полулярни в Мексико и Централна Америка като естествен начин за засилване на сексуалната енергия и за мъже, и за жени. Нашите удобни за употреба капсули са отличен начин да запалите искрите на страстта и да се възползвате максимално от интимните си моменти.

Допълнителни факти:

Доза 1 капсула
Количество в доза% дневна стойност
Damiana Leaf 510 мг *

* Дневната стойност не е установена.

Други съставки: желатин, може да съдържа едно или повече от следните неща: микрокристална целулоза (растителни влакна), магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Начин на употреба: Като хранителна добавка, вземайте по една капсула един два пъти на ден с вода и храна.

Производител: Swanson

Вносител: Билки ЕООД - www.swanson.bg


Дамяна или Turnera aphrodisiaca

Призната и препоръчвана от много билкари, първоначално Дамянaта е била използвана като афродизиак и енерготоник. Нейните листа традиционно са се използвали от югозападните култури, народите на Мексико, включително и от маите, за увеличаване на сексуалната потентност.

Дамяна - най-силният антидепресант с мек седативен ефект, особено при сексуални разстройства, които са в резултат от емоционален дисбаланс.

Дамяна или Turnera aphrodisiaca е малък храст до 1 м височина, с ароматно назъбени листа 10-25 мм и малки жълти цветчета. Лекарствената част на растението са листата, които се събират по време на цъфтежа през лятото. Дамяната вирее в Централна и Южна Америка. Растението обича горещия и влажен климат. Понастоящем е оцеляла единствено в Мексико и южната част на Тексас.

Както може да се види дори и от името на растението традиционно се отнася към афродизиаците (означава, че възбуждат сексуалната активност). Но, разбира се, то е много повече от любовен елексир по време на магически ритуали.

Възстановявайки функционирането на половите органи, екстрактът от дамяна възвръща на тялото енергиярата и жизнеността на младостта. Дамяната от древността се използва от мексикански индианци като афродизиак. Испанските мисионери първи съобщават, че мексиканските индианци правили от листата питие, добавяйки в него захар и го изпивали за да увеличат своите възможностти в любовната игра.

Маите използвали листата на Дамян за лечение на астма (на техния език се наричала "трева срещу астма"), заболявания на белите дробове, виене на свят и поддържане на общия тонус.
Съвременнотo билколечение препоръчва дамяната като средство срещу депресия, тревожни състояния, нервни изтощения, понижен тонус, запек и импотентност.

Химичният състав на Дамяната е сложен и все още не е уставен пълния му състав. Листата съдържат до 1% етерично масло също толкова сложно в състава си, както и танини, флавоноиди, β-ситостерол, дамианин (кафяво, горчиво вещество) и гликозиди: гонзалитозин, арбутин и тетрафилин B. Не са открити токсични свойства в Дамяната.

Листата на Дамяната съдържат гликозида арбутин, който под въздействието на ензими в храните се разлага в глюкоза и хидрохинон, които оказват антисептичен ефект върху цялата пикочно-половата система, а също така и хипогликемичен ефект, способствайки за улесняване на промяна в нивата на кръвната захар и дамианин - горчиви вещества, които оказват полезно въздействие върху стомашно-чревния тракт.

Съдърщащият се в листата β-ситостерол регулира съдържанието на холестерол в кръвта, има имуномодулиращ ефект и се разглежда като част от потенциално нов клас на природни имуномодулатори. Заедно с етерично масло стимулира функционирането на репродуктивната система, помага за нормализиране на хормоналния статус.

При менопауза Дамяната намалява честотата и интензивността на горещите вълни. При мъжете, Дамяната увеличава производството на сперматозоиди, премахва симптомите на доброкачествената простатна хиперплазия. Като стимулант, може да се използва не само от мъжете, но също така и от жени.

В европейските страни Дамяната се използва като тонизиращо средство за ендокринната и централната нервна система по време на интензивна умствена дейност и нервно изтощение.
В британският справочник на лековитите билки използването на Дамяна се препоръчва при неврози с преобладаващ сексуален фактор, депресии, нервно храносмилане, запек и сексуални нарушения.

През последните години е налице повишен интерес на учени и лекари към това удивително растение. Проведените научни изследвания потвърждават действието на Дамяната като антидепресант. Също така е установено, че компонентите в Дамяната имат термогенна активност, която е в състояние да се повиши температурата на тялото и следователно, да повиши метаболизма и изгарянето на мазнините.

В наши дни Дамяната е широко представена в магазините за здравословни храни под много форми - от смеси за чай, капсули и таблетки до течни тинктури и екстракти. В повечето случаи се предпочита използването на Дамяната в комбинация с други билки, следователно може да се намери в много билкови формули за увеличаване на сексуалната мощ, загуба на тегло, депресия, хормонален баланс и като тоник.


Вижте видео за този продукт:


Swanson Health Products

принт версия
Свансон ЕООД