. Swanson Ltd .

Контакт с нас

Мобилен: +359885851080

Изберете език

Skype Me™!
Начало Дейност Свансон ЕООД  /  Дейност Свансон ЕООД  /  SW1001Л-КАРНИТИН, L-Carnitine 500 mg 100 табл SWAN

SW1001Л-КАРНИТИН, L-Carnitine 500 mg 100 табл SWANЛ-КАРНИТИН, L-Carnitine 500 mg 100 табл SWANSON VITAMINS

SWANSON VITAMINS - USA - №1 хранителни добавки за 2011г

Любима аминокиселина на културисти и хора, спазващи хранителни режими.Изгорете мазнините и стимулирайте мускулите си. Допринася за постигането на гладко, мускулесто тяло.

Отключете потенциала си за стройно, мускулесто тяло с Л-Карнитин на Свансон! Фаворит сред диетолози и културисти, тази невероятна аминокиселина помага на тялото да изгаря мазнини и да стимулира мускулите за ефективни, продуктивни тренировки.

Допълнителна информация:
Доза 1 таблетка
  Количество в доза% дневна стойност
Л-карнитин базов 500 мг *

* Дневната стойност не е установена.

Други съставки: калциев карбонат, микрокристална целулоза (растителни влакна), стеаринова киселина, магнезиев стеарат, силициев диоксид, етилцелулоза, хранителна глазура.

Начин на употреба: Като хранителна добавка, приемайте по една таблетка на ден с вода 1 до 2 часа преди хранене или както е препоръчано от Вашия медицински специалист.

Забележка: Този хигроскопичен материал лесно абсорбира влагата. Да се съхранява в оригиналната бутилка. Дръжте капака плътно затворен.

Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да не се използва от лица под 16 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Производител: Swanson Health Products.

Вносител: Българска билка 1893 ЕООД - Генерален дистрибутор за Източна Европа


Swanson Health Products

принт версия
Свансон ЕООД