. Swanson Ltd .

Контакт с нас

Мобилен: +359885851080

Изберете език

Skype Me™!
Начало Дейност Свансон ЕООД  /  Дейност Свансон ЕООД  /  SW1136 КОРЕЙСКИ ЖЕН-ШЕН КОРЕН 400 mg 90 капс.

SW1136 КОРЕЙСКИ ЖЕН-ШЕН КОРЕН 400 mg 90 капс.КОРЕЙСКИ ЖЕН-ШЕН КОРЕН 400 mg 90 капс SWANSON VITAMINS

SWANSON VITAMINS - USA - №1 хранителни добавки за 2011г

Отлично средство в борбата срещу стреса. За енергия и издръжливост.

Енергизирай се без стимуланти с естествено балансиращата сила на Женшен на Swanson.  Доказан адаптоген, който поддържа нервната система със задачата да регулира и нормализира процесите в целия организъм. Осланяйки се на нежната му подрепа, можете да се справите по-добре със стреса в живота си, като постигнете равновесие. Червеният женшен също спомага за освобождаването на азотен оксид, а това води до разширяване на кръвоносните съдове.Ще подобрите по естетвен начин кръвообращението си и ще се радвате на по-добро цялостно здравословно състояние. Женшенът е панацея в Азия в продължение на хиляди години. Направи го своя панацея, днес!

Доза 1 капсула
  Количество в доза
% дневна стойност
Корейски червен женшен корен (Panax ginseng) 400 мг *

* Дневната стойност не е установена.

Други съставки: желатин, микрокристална целулоза (растителни влакна), може да съдържа една или и двете на следното: магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Начин на употреба: Като хранителна добавка, вземайте по една капсула два до три пъти на ден с вода и храна. Да не се превишава препоръчаната дневна доза.

ВНИМАНИЕ: Не приемайте този продукт, ако сте бременна или кърмите. Консултирайте се с вашия доставчик на здравни услуги, преди да се използва, ако приемате лекарства или ако имате медицински проблем, особено високо кръвно налягане.

Производител: Swanson Health Products.

Вносител: Българска билка 1893 ЕООД - Генерален дистрибутор за Източна Европа


Swanson Health Products

принт версия
Свансон ЕООД