. Swanson Ltd .

Контакт с нас

Мобилен: +359885851080

Изберете език

Skype Me™!
Начало  /   /  SWP003 МЕГА ТРИБУЛУС ЕКСТРАКТ 120 caps. 250mg.

SWP003 МЕГА ТРИБУЛУС ЕКСТРАКТ 120 caps. 250mg.СТРАСТ, МЕГА ТРИБУЛУС ЕКСТРАКТ, КАПСУЛИ X 120, 250мг- SWANSON USA

SWANSON VITAMINS - USA - №1 хранителни добавки за 2011г

Билка - основен помощник на тестостеронa.
Стандартизиран до 20% стероидни сапонини.
Билката оценена с времето като запазваща либидото.

Презареди либидото си с Трибулус. Тази впечатляваща билка бързо печели внимание като титан при тестостерон подкрепящите добавки. Трибулус съдържа астествени компоненти, наречени стероидни сапонини, които осигуряват мощен стимул за сексуална възбуда и издръжливост.

Допълнение факти:

Доза 1 капсула

Количество в доза% дневна стойност:
Бабини зъби екстракт (стандартизирани до 20% стероидни сапонини) (плодове) 250 мг

Други съставки: Оризово брашно, желатин, може да съдържа едно или и две от следното: магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Начин на употреба: Като хранителна добавка, вземайте по една капсула два до три пъти на ден с вода и храна.

Производител: Swanson

Вносител: Билки ЕООД - www.swanson.bg


Един нов поглед към tribulus terrestris

Ще наричаме трибулус препаратите с екстракт от билката наречена на латински Tribulus terrestris. Тя вирее в южните райони на Европа и Азия, в цяла Африка (дори в пустинята) и в Австралия. Подобно на много други растения tribulus terrestris има оригинални имена почти при всеки народ, който се е докосвал до нея: така например в България се нарича бабини зъби.

Преди време в Индия се издаде книга, в която се споменава, че в традиционната китайска медицина трибулус се използва в качеството му на тонизиращо средство, което е способно да повиши работоспособността и да укрепи сексуалното здраве. Основавайки се на тези твърдения, индийските учени започват своите изследвания, резултатите от които публикуват през 2002-а и 2003-а година. И тези резултати се оказват много интересни.

Именно индийските учени първи изолират активното веществ в Tribulus - протодиосцин (фуростанолов сапонин). Оказва се, че това действащо вещество притежава възможността да се присъединява към андрогенните рецептори в мозъчните клетки. Което спомага за значителното повишаване на либидото, както при мъжете , така и при жените.

Задълбочените изследвания установяват положителното влияние на трибулуса върху сперматогенезата (увеличаване броя и подвижността на сперматозоидите), което дава основание на медиците да започнат да използват този препарат за лечение на мъже с понижен фертилитет (способността да забременят жената). Съвсем наскоро учените установяват, че при жените над средна възраст под влияние на трибулус се повишава концентрацията на естрадиол и фоликуло-стимулиращия хормон, което дава начало на използването му по време на менопаузата за премахване на безсънието, нервното напрежение, повишената възбудимост и апатията.

Но най-интересното изследване, касаещо трибулуса, датира от 2008- а година. В него е установено, че макар трибулуса да не влияе върху нивото на собствения тестостерон, той е способен да повиши нивото на дехидротестостерона (ДХТ).

Дехидротестостерона спомага за бързото възстановяване след различни натоварвания, особено на централната нервна система. Следователно трибулуса може да се приема в период на висока физическа активност – не само в бодибилдинга или пауърлифтинга, но и при други видове спорт.


Вижте видео за този продукт:


Swanson Health Products

принт версия
Свансон ЕООД