Разгледай каталога

Изберете език

Skype Me™!
Начало  /  Без наличност  /  SWA014 ПРОБИОТИЦИ 15 ЩАМА 3 млрд. орг. х 60к - SW

SWA014 ПРОБИОТИЦИ 15 ЩАМА 3 млрд. орг. х 60к - SW

Продуктът не е наличен

1

 
 
 
 
 
 
vote data
принт версия
Swanson Health Products
Номер на продукта SWA014 ПРОБИОТИЦИ 15 ЩАМА 3 млрд. орг. х 60к - SW: SWA014

Последно обновяване на информацията за продукта SWA014 ПРОБИОТИЦИ 15 ЩАМА 3 млрд. орг. х 60к - SW: 14.03.2018 16:47ПРОБИОТИЦИ 15 ЩАМА 3 млрд. орг. х 60к - SWANSON USA

SWANSON VITAMINS - USA - №1 хранителни добавки за 2011г

Оптимални 15 щама пробиотик от д-р Стивън Лангър, осигурявщи дневно препитание за оптимално функциониране на червата.

Разполага с пребиотик, фруктоолигозахариди и ConcenTrace ® микроелементи.

Микроорганизмите, които живеят вътре в нас, могат да бъдат много силни. Добрите микроорганизми известни още, като пробиотици защитават нашата вътрешна среда, улесняват храносмилането и подкрепят имунната ни система. Има буквално милиони щамове на тези полезни бактерии и милиарди от тях живеят вътре във всяко здраво тяло.

Оптималните 15 щама пробиотици на д-р Стивън Лангър включват повече от четири пъти броя щамове, както и два пъти повече CFUs в сравнение с водещите пробиотични продукти, които също струват вече. Докато някои добавки съдържат само един щам на Lactobacillus, Оптималните 15 щама пробиотици се състоят от осем. Докато другите предлагат само два щама Bifidobacterium, тази формула осигурява пет. Той също така осигурява Streptoccocus thermophilus, един от оригиналните пробиотици, използван за първи път в киселото мляко преди повече от 100 години.

Оптималните 15 щама пробиотик отива дори по-далеч при превишаване на други пробиотични добавки и чрез участието на пребиотик фруктоолигозахариди и ConcenTrace ® микроелементи. Пробиотиците и микроелементите са важни, защото на повечето от нас ни липсват тези хранителни вещества, но те ​​са с абсолютно жизненоважно значение за ензимните процеси, необходими за здравословното храносмилане и поддържането на полезните бактерии.

Допълнителни данни:

Съдържание в 1 веге капсула, % от необходимата дневна стойност
фруктоолигозахариди (Fructooligosaccharides) 50 мг *
ConcenTrace ® Трейс минерален комплекс
(72 естествено срещащи се минерали в голямото солено езеро,
плюс други минерали съдържащи се в морската вода) 12,5 мг *
Bifidobacterium longum 430 милиона жизнеспособни организми † *
Лактобацилус Ацидофилус 430 милиона жизнеспособни организми † *
Bifidobacterium bifidum 180 милиона жизнеспособни организми † *
Bifidobacterium Бреве 180 милиона жизнеспособни организми † *
Bifidobacterium lactis 180 милиона жизнеспособни организми † *
Lactobacillus Бревис 180 милиона жизнеспособни организми † *
Lactobacillus Bulgaricus 180 милиона жизнеспособни организми † *
Lactobacillus casei 180 милиона жизнеспособни организми † *
Lactobacillus helveticus 180 милиона жизнеспособни организми † *
Lactobacillus plantarum 180 милиона жизнеспособни организми † *
Lactobacillus rhamnosus 180 милиона жизнеспособни организми † *
Lactobacillus salivarius 180 милиона жизнеспособни организми † *
Lactococcus lactis 180 милиона жизнеспособни организми † *
Streptococcus thermophilus 180 милиона жизнеспособни организми † *
Bifidobacterium infantis 90 милиона жизнеспособни организми † *

*Дневната стойност не е установена.

† единици, образуващи колонии (живи бактерии) по време на производството.


Други съставки: микрокристална целулоза (влакнодайни култури), хипромелоза (растителен капсула), люцерна, може да съдържа едно или две от следните вещества: магнезиев стеарат, силициев двуокис.

Начин на употреба: Като хранителна добавка, взимайте по една веге капсула дневно с вода или сок.

ConcenTrace ® е регистрирана търговска марка на микроминерали Research, Inc.

Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да не се използва от лица под 16 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Производител: Swanson Health Products.

www.swanson.bg

Пробиотците въпроси и отговори.

През последните години, хората и животните са изложени на редица неблагоприятни фактори, които засягат нормалното функциониране на основните системи на живот. От една страна, въздействието на влошаващите се условия на околната среда, увеличаване броя на стресовите ситуации, а от друга - масивно неконтролирано използване на химиотерапевтични лекарства, включително и антибиотици.

В научната литература, проблемите отнасящи се до микроекологията, както и до всекидневния живот, стават популярни под термина „биотерапия“. Теоретично, тази концепция е описана за първи път от Иван Мечников, който открива положителния ефект от млечно-киселите бактерии върху човешкото тяло.

Биотерапия включва понятието "пробиотици", "пребиотици" и "пробиотични продукти“.

През годините е имало няколко тълкувания на понятието "пробиотик". Lilly и Stillwell за първи път използват термина през 1965 г. за идентифициране на метаболити, произведени от някои бактерии, за да стимулират растежа на другите. Терминът "пробиотици" буквално означава "за живота" (във връзка с жив организъм), в контраст с понятието "антибиотици" ("срещу живота").

Gibson и Robefroid наричат живите микроорганизми пробиотици (щамове на живите бактерии в киселото мляко). Същите автори за първи път предлагат да се въведе, заедно с понятието "пробиотици" и терминът "пребиотици." В контраст с пробиотиците, пребиотиците са вещества или хранителни съставки, които избирателно стимулират растежа и биологичната активност на микроорганизмите в червата.

Shenderov и колегите му анализирали вещества, които могат да стимулират растежа на нормалната микрофлора, пребиотици и споделят следните групи:

монозахариди и алкохоли, захариди, полизахариди, Ензими, пептиди, антиоксиданти (витамин В комплекс, витамин Е, аскорбинова киселина), както и други хранителни добавки - аминокиселини, растителни екстракти, органични киселини и др.

Така, кратко описани новите термини и определения, се включват в приложението на микробиотерапията.
Няма никакво съмнение, че в днешно време за "златен стандарт" в биотерапията се счита използването на пробиотици, за регулиране на нормалната микрофлора на стомашно-чревния тракт. Именно пробиотиците са ефективни във възстановяването на баланса на нормалната флора на устната кухина и пикочо-полова система.

Пробиотиците са важно и необходимо средство за защита на тялото, когато е изложено на неблагоприятни условия на околната среда, при метаболитни нарушения, хормонални нарушения, радиация и антибиотична терапия, при остри и хронични заболявания и нарушени функции на храносмилателната система, причинени от небалансирана диета и стрес.

 

 

Вижте видео за този продукт:


Сайтът е информативен.