SWH195 АКАЙ БЕРИ, ЕКСТРАКТ 20:1 1500=75мг х60к-SАКАЙ БЕРИ, ЕКСТРАКТ 20:1 1500=75мг х60к-SWANSON

SWANSON VITAMINS - USA - №1 хранителни добавки за 2011г

Плод от Южна Америка. Поддържа енергията и жизнеността. 1500 мг Акай в една софтгел капсула.

Суонсън Тройна Сила Акай Бери е екстракт с висока формула за ефикасност. Антиоксидант, който помага за повишаване на жизнеността и борбата срещу свободните радикали. Това е суперхрана, която се отглежда по поречието на река Амазонка в северните части на Южна Америка. Местните жители наричат Акай Бери "дървото на живота." Дървото ражда пищни пурпурни плодове пълни с антоцианин и полифенолни съединения.
В действителност има три и половина пъти повече антоциани в плодовете на Акай, отколкото в червеното вино.

Напоследък набира популярност в плодови шейкове и други напитки. Плодовете на Акай съдържат аминокиселинен комплекс, трасиращи минерали и свободни радикали повече, отколкото се съдържат в боровинките и ягодите.

Допълнителни Данни:
Съдържание в 1 софтгел капсула:
Акай Бери 20:1 Екстракт 75 мг ( Euterpe oleracea) (стандартизиран до 10% фенолна киселина), (еквивалентни на 1,5 грама от Акай Бери)

Други съставки: соево масло, желатин, глицерин, жълт пчелен восък,естествен карамелен цвят, соев лецитин, силициев двуокис, малтодекстрин,пречистена вода.

Начин на употреба: Като хранителна добавка, прием на една софтгел капсула на ден с вода.

Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да не се използва от лица под 16 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Производител: Swanson

Вносител: Билки ЕООД - http://www.swanson.bg/

Акай Бери - извор на младостта

Златото на Амазонка, перлата на Бразилия, еликсирът на живота, извор на младостта, виаграта на Амазония - всички тези възторжени определения са за малките плодове наречени Aкай. Тяхните свойства са открити наскоро, но благодарение на тях, те бързо печелят популярност.

Сред най-големите фенове на Aкай Бери е известната телевизионна водеща Опра Уинфри, която привлича вниманието на света към тези сладки тъмни плодове, наричайки ги "една суперхрана".

Що за плод е това?

Акай Бери расте в северната част на делтата на река Амазонка в Южна Америка. Кората на дървото е широко използвана от местните жители за тъкане на чанти, а с листата покриват домовете си. Хранителните и зелени пъпки на "дървото на живота" наричат "Asaizeyro," но най-ценни разбира се са плодовете.

От дървото се спускат 3-4 дълги клона, които раждат до 5 килограма зелени, ярко червени или тъмни, приличащи на грозде малки плодове. Плодовета са много нежни и затова се събират ръчно. По отношение на вкуса им съществуват различни мнения, според някои наподобяват на къпини или малини, някои хора улавят вкуса на ореха или шоколад, но като цяло имат вкус на горски плодове. Местните хора ги използват така, както ние -  просто ги ядат, като пресни плодове, правят плънки от тях, десерти, сокове, вино и др.

Уникалността на тези плодове се открива случайно, както често се случва с важните открития. Група от учени, участващи в изследвания в Амазония установяват, че местните жители, които прекарват много време на слънце имат здрава кожа и запазват бистрия си ум и енергия, въпреки напредналата си възраст. Учените предполагат, че тайната се крие в именно в плодовете на Акай Бери- източник на здраве и дълголетие.

Известен специалист в областта на здравословното хранене, биологът д-р Алекс Шас в резултат на проучване на хранителните свойства на Aкай Бери стига до заключението, че съдържанието на биологично активни вещества и антиоксиданти надвишават всички известни до този момент полодове. Света разбира за Акай през 2004 г., когато в книгата на американския диетолог Николас Перрикон, плодовете на Акай са посочени в списъка на продуктите за дълъг и здравословен живот.

Акай - най-добрият антиоксидант в света.

Това, което отличава Акай от останалите плодове е наличието на естествени антиоксиданти: два пъти по-голямо, отколкото в боровинките, 10 пъти по-високо в сравнение с гроздето и 33 пъти по-голямо, отколкото в червеното вино в насипно състояние. Антиоксидантите предотвратяват окисляването, което води до увреждане на ДНК-то, умирането на клектите и бързото стареене на организма.

 

Вижте видео за този продукт:Фирма:
Адрес: България, гр.Пловдив
Телефон:
Факс: