SWH195 ЕКСТРАКТ АКАЙ БЕРИ С ТРОЙНО ДЕЙСТВИЕ, СОФТЕКСТРАКТ АКАЙ БЕРИ С ТРОЙНО ДЕЙСТВИЕ, СОФТГЕЛ КАПСУЛИ X 60, 75мг - SWANSON VITAMINS
SWANSON VITAMINS - USA - №1 хранителни добавки за 2011г
BBB акредитация

Южноамерикански плод, който подпомага енергията и жизнеността.  Във всяка софтгел капсула се съдържа еквивалент на 1500мг акай.

Екстракт Акай Бери с тройно действие на Свансон е изключително силна антиоксидантна формула, която спомага за повишаване на жизнеността и борбата срещу свободните радикали. Този супер храна се отглежда по поречието на река Амазонка в северните части на Южна Америка в палмово дърво, което местните хора  наричат "дървото на живота". Това дърво произвежда пищни лилави плодове, пълни с антоциани и полифенолни съединения. В действителност, има три и половина пъти повече антоциани в плодове Акай, отколкото в червеното вино, когато са сравнени еднакви обеми! Набирайки напоследък популярност в плодови шейкове и други напитки, плодовете Акай разполагат с почти идеален аминокиселинен комплекс, микроелементи и повече сила за борба със свободните радикали борба от боровинките, ягодите и червените боровинки. Сега е достъпно във високо абсорбируема софтгел капсула.

Допълнителна информация:
Доза 1 софтгел капсула
Количество в доза% дневна стойност
Акай Бери 20:1 екстракт (Euterpe oleracea) (стандартизиран до 10% фенолна киселина) (еквивалентен на 1,5 грама на Акай Бери) 75 мг *

* Дневната стойност не е установена.

Други съставки: соево масло, желатин, глицерин, жълт пчелен восък, естествен карамелен цвят, соев лецитин, силициев двуокис, малтодекстрин, пречистена вода.

Препоръчителна употреба: Като хранителна добавка, вземете една софтгел капсула на ден с вода.

Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да не се използва от лица под 16 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Производител: Swanson Health Products.

Вносител: Българска билка 1893 ЕООД - Генерален дистрибутор за Източна Европа

Вижте видео за този продукт:

Фирма:
Адрес: България, гр.Пловдив
Телефон:
Факс: